OM WATERFUN

BAGOM WATERFUN

Waterfun blev grundlagt i juni 2020 af Caroline Klaris. Hendes baggrund er egentlig langt fra Stand Up Paddleboard og hun studerer til dagligt i London.

Stand Up Paddle Board har været en hobby i flere år og nu er tiden kommet til at gøre hobbyen til forretning. 

I foråret 2020 blev hun udlært Stand Up Paddleboard (SUP) instruktør i DGI 

SUP - Hvad er det?

Stand Up Paddleboarding (SUP), også kaldt Hoe he’e nalu på hawaiansk, er en af-art af surfing som begyndte på Hawaii. I modsætning til traditionel surfing på store bølger, så står en SUP’er op og bruger sin padle til fremdrift. 

SUP er blevet virkelig populært i Danmark, og det kommer ikke som en overraskelse. Naturen omkring Danmarks kyster er utrolig smuk, og vandet er ofte stille. Dette skaber de perfekte forhold for en god SUP-tur. Book en tid og se for dig selv!

VEMMINGBUND

At Waterfun er beliggende i Vemmingbund er intet tilfælde. Med beliggenhed tæt på Sønderborg og omkranset af fantastisk natur er Vemmingbund det perfekte sted til Stand Up Paddleboarding (SUP).

Vandet er ofte roligt og den lange kyststrækning gør det nemt for nybegyndere at prøve kræfter med Stand Up Paddleboards i trygge omgivelser. Farvandet ud for Vemmingbund er ikke tæt trafikeret hvilket giver god mulighed for øvede Stand Up Paddleboardere til at udvikle deres færdigheder på åbent vand.